keskiviikko 22. lokakuuta 2014

NOSH - Anna


Posti toi minulle paketin, jonka sisältä paljastui Noshin uutuuskangas, 100% puuvilla flamè!

Kangas on kudottu osittain paksummasta ja osittain ohuemmasta langasta, joka tuo kankaalle eloisan, hieman meleeratun oloisen pinnan! Ihana uusi materiaali! Tunnultaan tämä vastasi mielestäni 100% trikoota, ei mikään ihan ohkainen tai liru, mutta laskeutuu silti mukavasti.

Harmaa ei yleensä pue minua hirmuisen hyvin, koska ihonsävyni on kellertävä/lämmin. Tämä harmaansävy kuitenkin yllätti ja sopi jopa ihan kivasti omiin sävyihini.


Ompelin kankaasta perustunikan pienillä jipoilla. Tunika on melko suoralinjainen, vähän levenee helmaa kohti.


Kankaan kanttasin satiinikanttinauhalla. Halusin ommella tunikan arkikäyttöön, mutta kuitenkin jotain pientä "glamouria". Satiini toi siihen pienen ripauksen arjen juhlaa.
Eteen ompelin napinlävet ja kolme pientä nappia. Niitä ei kuitenkaan pukiessa tarvitse avata, toimivat siis lähinnä koristuksena.
(Ensi kerran lyhennän kaavaa 1cm olalta, jotta välttyisin nuilta rypyiltä. Himpun liikaa jäi tilaa olalle korkeudesta).Takana pisarahalkio, sekä satiiniset solmimisnauhat.Tässä näkyy kivasti kankaan struktuuri.


Helmassa sivuilla halkio. Helma edestä lyhyempi ja takaa hieman pidempi.Tätä on ehkä pakko ostaa mustanakin, tykkään materiaalista kovasti!
Uusia ideoita muhii jo päässä!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Nosh:in kanssa.

9 kommenttia:

 1. No nyt miekin tahdon tätä!! Ihanan näköinen ja tuo satiininauha on ihan huippu <3 ja hyvin istuu siulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana! Tätä materiaalia on kyllä pakko päästä kokeilemaan. :)

  VastaaPoista
 3. Nätti on, käy hyvin toi harmaa sulle!

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Ja ihanan näköistä tuo kangas, just semmosta rennon pehmeän mukavaa:)

  VastaaPoista
 5. Oi, kivalta näyttää! Olenkin kaipaillut tämän tyyppistä eläväpintaisempaa kangasta ja EK:stakin löysin, mutta se oli niin läpikuultavaa, että innostukseni tyssäsi siihen.

  VastaaPoista
 6. Mun pitää ehkä mallata joskus sulta että käviskö toi harmaa mullekin.... On niin ihana matsku <3 ja tää on nätti, sopii sulle oikein ihanasti!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille! :) Matsku kyllä yllätti! Kivaa vaihtelua materiaalivalikoimaan! :)

  VastaaPoista