torstai 8. toukokuuta 2014

Teematorstai: Väriä! - Laura

Postaus tehty yhteistyössä Selian kanssa.

Selialta siis otettiin yhteyttä ja tarjottiin yhteistyötä, jossa saimme värjättäväksi tätä Atomi-neulosta. Minä, übervärikkäiden vaatteiden ystävänä, valitsin sitten taisteluparikseni harmaan värin. Ideani oli tehdä neuletakki kevään ja kesän viileiden päivien varalle, ja yhdistelmänä mustaharmaa sopii yhteen 99% vaatekaappini muiden vaatteiden kanssa. Tylsää vai tyylikästä, päätä sinä.


Tämä nyt on aika vapaasti saksittua osastoa, heitin jonkin suuntaa-antavan kaavan kankaalle ja leikkasin menemään. Värjäsin Dylonin mustalla käsivärillä, mutta käytin vain vähemmän väriä kuin ohjeessa käsketään. Summamutikassa heitin siis väripussista jauhetta ämpäriin ja upotin kankaat perään toivoen parasta. Onnistui, onneksi! Neule on huoliteltu resorilla, joka on tuollaista vähän lörömpää ja paksumpaa kuin resorit yleensä. Ehkä jotain takkeihin tarkoitettua, en tiedä, mutta sopii mielestäni tämän neuloksen kanssa mukavasti.


Selkäpuolen saaminen istuvaksi on yksi suurimpia haasteita minulle ommellessa. Olen jotenkin tosi kummallisen mallinen hartioiden ja lapaluiden seudulta, lisäksi alaselkä on varsin notko hyvässäkin ryhdissä seisoessa. Tässä se nyt sitten meni vahingossa lähes täydellisesti, tietysti silloin kun en sen suuremmin keskittynyt miettimään ja piirtämään kaavaa talteen, hah.

Harmaina nuo kuviot muuten alkoivat näyttää minusta vähän lumihiutaleilta, mikä nyt ei ollut ihan alkuperäisen suunnitelmani mukaista, mutta voi kai sitä kesälläkin lumihiutaleita muistella.
Ja koska jokaisessa kunnon vaatteessa on taskut, löytyy myös tästä sellaiset. Ne ovat ihan yksinkertaisesta kankaasta, käänsin vain reunan peittarilla. Idea oli, että ne näkyvät neuleesta tuollaisina vähän lörppöinä silloinkin, kun en pidä käsiäni taskussa (eli harvoin, nimimerkillä kädet aina tiellä). Nyt voi sitten kerätä turhaa ryönää kaikkea tärkeää taskuihinsa tämänkin vaatteen kanssa!

12 kommenttia:

 1. Jees..tää on kiva. Tunnustan, olin tosi skeptinen että HARMAA??? mut tää toimii, käsienläpytystä siis! <3
  Ja malli on mukava, turvallinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juju oli ehkä siinä että ei tullut liian tumma tosta harmaasta. Tai sinisenharmaa tms. vaan se on ihan vaan harmaa :D Jotenkin pienet kontrastierot kiehtoo tällä hetkellä, joten siihen tää kyllä osuu hyvin! Kiitos <3

   Poista
 2. Vitsi miten hyvin istuu siulle! Miun rypyttömäksi muokatulla kaavallakin tulee ryppyä selkään :D Nätti on takki, sainpa inspiksen tarvita myös tuommosta (ihan kuin olisin sanonut näin ennenkin ;) ). Ei vaan, ollut jo listalla pitkään neuletakki, mutta tästä tuli taas lisäpontta haluamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ei kun vaan tekemään ;) tää oli nyt joku semivahinko, yleensä näihin neuloksiin jää aina joku mytty johonkin. Mut ei se mitään, korjataan vahinko sit seuraavalla kerralla kun ihan varmasti jää taas kun en tosiaan kaavaa ylös piirtänyt.... :D kiitti!

   Poista
 3. Tosi kiva malli, kelpais miunkin vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään! Kivan mallinen takki, ja värit + kuosi menee hyvin omaan makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovin :) minulla on joku kuosiöveriys ollut viimeaikoina, tämä on mukavan neutraali kuosi omaankin silmään juuri nyt.

   Poista
 5. Tästä tuli ihana! Ja hei! Mistä tuo resori on!? o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on ostettu hamsuilta itse asiassa, en tiedä yhtään mistä lie peräisin :/

   Poista