keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Haaste 7 - Kassit, pussit ja nyssäkät - Laura

Haaste 7 - Kassit, pussit ja nyssykät

Onks kauppakassit aina hukassa? Uupuuko koulureppu? Eikö tänäänkään löytynyt asuun sopivaa laukkua? Ei tän haasteen jälkeen! Tarkoitus on mistä tahansa materiaaleista ommella jonkinlainen kassi, reppu tai muu valitsemaasi tyyliä edustava nyssäkkä (ei kuitenkaan mikään pieni meikkipussukka tms.). Sen saa ommella itselle, lapselle, miehelle tai vaikkapa lahjaksi.


Näin kuului toinen minun esittämä haasteeni tälle kuulle. Siitäpä sitten lähdin itseäni inspiroimaan aika kirjaimellisesti, koska yhdelle tietylle kassityypille oli aika kova tarve. Meidän kaikki kauppakassit on ihan jäätävän rumia, ja eihän se nyt vaan sovi!


Simppelillä mallilla mentiin, koska ei sen kauppaveskan nyt niin ihmeellinen tarvitsekaan olla. Riittää kun on kiva kangas, right? Minulla on pieni heikkous joihinkin tiettyihin retrokuoseihin, tässä niistä kaksi. Miljoonasydän ja nuo pupuset, tuitui.


Puput ovat jo valmiina tositoimiin, käytän aina kauppakasseja kaikkeen vapaamuotoiseen tavaran roudaamiseen esimerkiksi kouluun mennessäni.


Sydän löytyy tästäkin kassista! Oikeastihan leikattuna on vielä muutama lisää, mutta tähän hätään en niitä ehtinyt ommella. Tänä syksynä meillä ei kuitenkaan tylsiä kaupasta ostettuja luonnonvalkoisia peruskasseja enää kaupassa vilku! ♥ (tuo pyllöttävä pupu on ihan paras!)

10 kommenttia: