Laura

Olen Laura, syvältä Savosta ja sillä savolaisten hassulla tavalla kiero. Olen porukan kuopus, pian 24-vuotias kevään lapsi. Tietysti siinä on sellainen pikku juttu, että inhoan kevättä ja rakastan syksyä, sen vahvoja värejä ja kirpeitä pakkasaamuja. Pukeudun kuitenkin lähinnä mustaan ja yllätän itseni jokaisella värikkäällä kankaalla, jonka kaappeihini haalin.

Ommellut olen ala-asteesta lähtien silloin tällöin esimerkiksi verhoja, mutta vaatteiden ompelun päätin opetella (vasta) kesällä 2013. Siitä lähtien olen lähinnä hengittänyt kangaspölyä ja katkenneita neuloja, ja ommellut lähes päivittäin. Suosikkimateriaalini on yhä tänäkin päivänä joustamaton puuvilla haastavuutensa ja monipuolisuutensa vuoksi, mutta nykyisin sen rinnalla on lähes yhtä rakkaana joustocollege. Pyrin kaavoittamaan kaikki vaatteeni itse, enkä osaa käyttää valmiskaavoja muuttamatta niistä edes jotain.

Olen seikkailunhaluinen, nuori ja hölmö, pikkuisen kangashamsteri, rakastunut ja usein ihan onnellinen. Haaveilen pienestä mintunvihreästä talosta, minulla on krooninen matkakuume ja toisinaan puhun liikaa kissoistani. En herää mielelläni aikaisin, inhoan piimää ja suolakurkkuja enkä koskaan ole matkustanut metrolla Suomessa.

Jos kuitenkin haluat tietää jotain lisää:

Blogi: by LauraKoo
Instagram: @lauraihmemaassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti