tiistai 30. syyskuuta 2014

Haaste 7: Kassit, pussit ja nyssäkät - Julia


Laukkuhaaste. Jee. Just sitä mitä kaipasinki reilun vuodentakasen laukku-urakan jälkeen. Kyseistä laukkua ommellessani vannoin, etten enää koskaan ompele mitään vastaavaa. Mitenkäs nyt sitten kävikään. Mies on kohta vuoden verran pyydellyt koululaukun kaveriksi pienempää kaupunkiversiota ja tässäpä se nyt on.

Melkeinpä suoraan pienennös isosta laukusta. Tälläkertaa materiaalina musta paksu vettähylkivä kangas. Kiitos eurokankaan ei niin laadukkaan, mutta erittäin kalliin säänkestävien kankaan ansiosta myös viimevuonna vaivalla ommeltu  isompi laukku on nykyään musta. Harmaa kangas meinaan menetti lähes kaiken värinsä puolessa vuodessa, joten jouduin värjäämään laukun, jotta sitä on voinut käyttää... Yksityiskohdat ruskeasta mokkanahasta sekä kuparinväriset vetoketjut.


Takana laukussa läpällinen tasku esimerkiksi puhelimelle.


Hihnana on hyödynnetty vanhasta rikkinäisestä marimekon olkalaukusta ratkottu hihna ja sen metalliosat. Hihna on värjätty mustaksi, mutta hauskana yksityiskohtana hihnan reunat jäivät ruskeiksi. Täysin tahaton, mutta miellyttävä yksityiskohta.

Myös laukun vetoketju on peräisin samasta vanhasta laukusta kuin hihna. Sisäpuoli on samaa mustaa kangasta kuin päällinenkin.


Viikon verran on ollut laukku käytössä ja kylläpä on talossa ollut tyytyväinen mies. Toivoa saattaa, että tämän jälkeen vältyn moisten laukkujen ompelulta.3 kommenttia:

  1. Soriii :D mutta ihan überhieno tuli siitäkin! Hyvä vähän koetella välillä hermojaan :D

    VastaaPoista
  2. Mitä vielä! Lisää vaan näitä, kun tulee niin tyylikästä jälkeä :)

    VastaaPoista