perjantai 4. heinäkuuta 2014

Haaste 5 - Julia

Tälläkertaa minun vuoroni haastaa tämä porukka. Meinasi käydä haastajalle hiukan huonosti sillä haaste ei meinannut muodostua sitten millään. Yöllinen ideointi kaverin kanssa tuotti onneksi lopulta tulosta:

 Haaste: Not - Yes 

vaaleanpunainen kauluspaita - not. 
nahkahousut - not. 
tennissukat - not. 

Ompele sille sinun ukonrumilukselle jotain sellaista mitä et yleensä voi sietää.. Mutta niin että se näyttää hyvältä! Mieti se jokin vaate, väri tai tyyli mitä et voi sietää miestenvaatteissa ja toteuta se itse niin, että pidät siitä. 

Jep. Miestenvaattet noin yleensäkin on aika haastavia ommeltavia.. Ja kun mukaan lisätään vielä se, että pitäisi tehdä jostain inhokista siedettävää. Haaste mikä haaste ;)

Selkeä miestenvaate- inhokki oli onneksi heti mielessä. Vaaleanpunaiset ja lohenväriset vaatteet miehellä ovat vain ehdoton EI.  Siispä yritin luoda sellaisen miestenvaatteen, jossa kykenisin sietämään kyseisen värin.

Kaapista ei löytynyt mitään sopivanväristä kangasta, mutta onneksi pikavisiitti paikallisessa Eurokankaassa tuotti tulosta ja sopivat materiaalitkin löytyivät.Lohenpunainen kangas palalaarilöytö, jotain todella joustavaa polyesteriä, musta joustocollege pakalta, huomaa ihanat pastellinypyt collegen pinnassa.. Harmaa joustocollege Noshilta. Kotiinpäästyä vielä nopeaa luonnostelua ja suunnitelmatkin selkiytyivät. Mies kun on jo pidenmpään pyytänyt vetoketjullista hupparia.Lopullinen tuotoskin ehkä pidettävä.. vaikka siellä sitä vaaleanpunaista onkin.


Kohdistaminen onnistui jopa melko kivuttomasti vaikka alussa hiukan epäilytti, josko saisin hermoni riekailaiksi kohdistellessa kankaiden saumoja.

Uskaltauduin jopa laittamaan vetoketjun vaikka pelkkä ajatus sen ompelemisesta jo hirvitti.


Yllätyksekseni sain vetoketjusta huolimatta kohdistettua myös etuosan raidat.


Ja miestin huppari minusta kaipaa aina myös ne taskut. Tuo vähän ilmettä hupparille.


Hihoissa raidat vinossa.


Siinäpä se. Yllättävän sporttinen huppari, vaaleanpunaisesta huolimatta.

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva huppari, toivottavasti sitä myös käytetään :D

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä tosi hieno! Voi vitsi, pitänee ehkä kopioida joskus toisissa väreissä, jos sopivan kaavan löydän :) Mikä kaava siulla muuten on miehen huppariin/paitoihin?

  VastaaPoista
 3. On kyllä kivannäköinen huppari!

  VastaaPoista
 4. Miä aattelin että LOHI..no jak....mutta hei, tässähän tää toimii, pirskatti! <3

  VastaaPoista
 5. Hieno huppari! Jostain luin, että itsevarmat miehet pitää vaaleanpunaisia vaatteita. Tuo määritelmä kattanee myös lohenpunaiset vaatteet :)

  VastaaPoista