lauantai 22. marraskuuta 2014

Suomen suurin joululahja-keräys - Hanna

Täällä taas! Hengissä olemme kaikki, mutta blogissa on aavistuksen verran verkkaisempaa, koska jokaisella meistä painaa päälle koulu, työ, lapset tai mikä kelläkin. Toivottavasti pysytte mukana silti!

Kaavoista viis haastettiin mukaan ompelemaan Suomen suurin joululahja-keräykseen, minkä tarkoituksena on lahjoittaa mahdollisimman monta ommeltua pehmolelua sairaaloiden lastenosastoille ympäri Suomen. Tottakai otimme haasteen vastaan!

Koska itselläni on kummallinen mieltymys kettuihin, lähdin etsimään Pinterestin ihmemaasta sopivaa kettupehmokaavaa. Sellaisia löytyi useampikin, ja niistä kaksi mieleisintä.

Ensin ompelin ison ketun Kotivinkin ohjeella (eipä ollut ihan yksinkertaista, siitä lisää omassa blogissani...). Sattuneesta syystä iso kettu sai kuitenkin jäädä asustamaan meille, ja päädyin tekemään toisen, ehkä vähän kivemman kokoisen, ketun lahjoitettavaksi.Tämän kaverin ohje ja kaava löytyvät täältä. Kankaana käytin pehmoista polarfleeceä ja täytin perusvanulla. Toivottavasti kettunen ilahduttaa saajaansa!
4 kommenttia:

  1. Voiii ihana pikkukettu ♥ tai siis isompikin on herttainen, mutta tuon pienen ilme on ihan paras :D

    VastaaPoista
  2. Upeeta, että otitte haasteen vastaan ja upea kettu!

    VastaaPoista
  3. Mulla on noita samoja kettuja kaksi valmiina keräykseen ja kolmas tulossa. Ensimmäisestä tuli vähän hassun näköinen, kun naama lipsahti alavartaloon.... :P Oli nopea ja kiva ompelus muuten kyllä!

    VastaaPoista