perjantai 24. lokakuuta 2014

NOSH - Laura

Minulle Noshin paketista putkahti myös puuvillaflaméta, mutta mustana. Kuka lie tunsikin lempivärini niin hyvin... Ihastuin materiaaliin saman tien, ohutta ja mukavan laskeutuvaa eläväpintaista trikoota!

Lyhyen mallailun jälkeen päätin tehdä ihan perusmekkosen. Sellaisen, jota voi käyttää yksinään tai yhdistellen muiden vaatteiden kanssa. Sellaisen joka vaatekaapin peruspilarin.

Pientä jippoa kaipasin mukaan, joten kaavoitin helmaan vähän kellotusta. Tarkoitus oli ensin lisätä helmaan keinonahkaa, mutta sopivaa materiaalia ei juuri kävellyt vastaan, joten vaihdoin idean lennosta pitsiin. En ole yleensä hirveän pitsi-ihmisiä, mutta tässä se toimii mielestäni hyvin.

Mekko on väljää mallia, joten se sopii hyvin vyön kanssa käytettäväksi. Pääsenkin tämän kanssa hyödyntämään pienehköä vyövarastoani, jolle en yleensä hirveästi keksi käyttöä.

Yläosa on takaa vähän poikkeava perinteisiin mekkoihini. Tykkään tästä selkäosan mallista itselläni, hämää vähän uskomaan ettei selkäni ole ihan niin kapea kuin se oikeasti on!

Tänään mekko oli päälläkin kaupungilla vähän rennommin yhdisteltynä. Pitsihelma näyttää paidan kanssa puettuna hameelta. Tykkään tällaisista monikäyttövaatteista, jotka yhdistyvät luontevasti jo olemassaolevaan vaatekaappiin. Ompelin kankaan lopusta myös huivin, mutta olen ihan oikeasti onnistunut hukkaamaan sen jo tähän mennessä. Toivottavasti löytyy jonkun kaapin uumenista, se oli pienen hetken jo lempihuivini!
Postaus on toteutettu yhteistyössä Nosh organicsin kanssa.

11 kommenttia:

 1. Tää on ihanin ikinä! Pakko matkia keväämmällä itsellekin, tykkään ♥ Ja voi, ollapa yhtä kapoinen kuin sie!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näh, just oot hyvä tollaisena kuin oot ♥ ja kiitos!

   Poista
 2. Tämä on kyllä tosi hieno mekko monikäyttöisyydessään! Mukava nähdä myös kuva siitä, miten sitä olet yhdistellyt muihin vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itse katsoa eniten kuvia, joissa näkyy muutakin kuin se pelkkä vaate. Hahmottuu asukokonaisuudesta mulle jotenkin paremmin :)

   Poista
 3. Ihana mekkonen :) kysymys, korostuuko kuvassa päivänvalosta vai erottuuko musta pitsi hyvin flamesta, ajatus olisi tehdä julian tyylinen paita mutta hihat pitsistä tai jotain sinnepäin niin ajatus ois että ei nyt kovin erottuisi väriltään :)

  VastaaPoista